Laddar

24
aug

  • 24 augusti, 2015

Nymålat!

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Andra målar sina hus med täta oljefärger och det kan väl vara bra också. En fördel är ju att man slipper måla så ofta. Nackdelen är just att trädet inte kan andas så bra. Kommer det in fukt nånstans har den svårt för att torka och mögel kan komma som ett brev från Posten.

Det enda vi använder oljefärg på är fönsterna. Det är mycket jobb. Vi har inget stort hus men det är ganska låååångt. Dessutom har vi en lada och ett litet brygghus som förr även användes för att baka bröd i den gamla vedugnen därinne.

Så därför är det lite stiltje på LoveLaholm.se nu. Till hösten som snart är över oss, hoppas jag kunna komma med fler företag som vill medverka. Fler intressanta evenemang och sevärdheter att besöka och fler föreningar att presentera!

Vår lilla tjänst med ”Dagens lunch” är uppskattad och en av de sidor som har flest besök. Folk tycker kanske det är bekvämt att kunna använda sin mobil för att surfa in och se vad våra lokala restauranger har att erbjuda för något gott? LoveLaholm är ju helt mobilanpassad.

Det var allt för idag gott folk. Dags att fatta målarpenslarna igen medans det är vackert väder.

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.