Laddar

8
okt

  • 8 oktober, 2015

Leasa bilen med GoMore!

Så vi har börjat titta oss om efter bilmodeller och olika aktörer som leasar ut bilar. Ett som är väldigt intressant är det nya GoMore. Jag har skrivit om dem innan då de även erbjuder samåkningstjänst på sin hemsida. GoMore är faktiskt Skandinaviens ledande plattform för samåkning och privat biluthyrning. Medlemmarna möts på gomore.se för att arrangera billiga, trevliga och miljövänliga resor. Men nu kan man alltså även leasa en bil via dem och förfarandet har många fördelar mot traditionell leasing. Intresset för deras leasingtjänst har varit enormt stort och snart rullar den första leasingbilen från GoMore ut på vägarna!

 

Skillnaden på GoMore-leasing och traditionell leasing;

GoMore-leasing

? 12 månader leasingperiod

?Får hyras ut​

? Inklusive ALLT

? 24 000 km inkluderat per år

Traditionell leasing

?36 månader leasingperiod

?Får inte hyras ut

?Dolda kostnader

? 15 000 km inkluderat per år

Som du ser är det kortare leasingperiod, all inclusive, hela 24 000 km inkluderat på ett år och det bästa av allt; Du får i din tur hyra ut din leasingbil! Det gör ju att du har möjlighet att dra ner kostnaden för att leasa din bil själv vilket ju är ganska fantastiskt! 🙂

Intresserad av att beställa en GoMore-bil? Läs mer här! https://gomore.se/leasing

 

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.