Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

GLAD MIDSOMMAR!

Fredagen den 23 juni är det dags igen att ta på sig blomsterkransar och svänga sin lurviga runt midsommarstången i Timmershult, vår egen favoritplats! Atmosfären doftar gammeldags Midsommarfirande och man är nära naturen. GLAD MIDSOMMAR!

Text & Bilder; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Vi på LoveLaholm.se önskar alla våra besökare och annonsörer en GLAD MIDSOMMAR!

Till spelmansmusik hjälps vi åt att resa den lövade stången, sen dansar vi traditionella midsommardanser. Hoppa groda, Kalles kråka och andra många små roliga låtar vi tillsammans med barnen kan sjunga och dansa till. Lekar brukar ingå, kanske någon dragkamp, lite lotteri och om vädret tillåter det, lite picknick i det gröna. I Timmershult har vår familj ofta varit med och dansat runt stången. Ta med fikakorgen! Finns även lite fika att köpa vid Olssons vilt i stugan bredvid.


Dottern min med sambo, dansar groda! Rebecka, med vit kofta, blommig kjol, John, i svarta hatten.

IMG_2286
Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Kontakt: Mary Ottosson 0705-145 489

Vägbeskrivning
Från Laholm väg 24 mot Våxtorp efter 3 km avfart Ysby och kör mot Skogaby, där skylt finns på höger sida Timmershult-Vippentorpet efter ca 2 km ligger stugan.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet