Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

SOMMARLOVSLÄSNING – Utmana dig själv att läsa 10 böcker i sommar!

Låna böcker till din sommarlovsläsning. Läs eller lyssna på 10 böcker i sommar så får du en bok av Bokbussen! Sommarlovsläsningen håller på mellan 6 juni -15 augusti.

Foto; darksouls1, pixabay.com

Utmana dig själv att läsa 10 böcker i sommar! Hade du inte möjlighet att besöka Bokbussen på kick-offen i Stadsparken går det alldeles utmärkt att hämta din läslogg på biblioteket fr.o.m 7 juni. Sommarlovsläsningen håller på mellan 6 juni -15 augusti. Boktips kan du hitta på http://www.laholm.se/uppleva_gora/bibliotek/boktips-inspiration/ eller fråga personalen om boktips.

En riktigt härlig lässommar önskar Laholms bibliotek!

 

 

 

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp ”Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. Kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet