Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

​Centerpartiets budgetmotion: 25 miljarder mer till välfärden!

Det är väl ingen hemlighet längre att LoveLaholm.se´s grundare och ägare, Carl Stridsberg, röstar på Centerpartiet och den charmerande Annie Lööf. Annie, är min egen favoritpolitiker. Hon är inte bara charmerande, hon är också smart, modig, stark och har empati för sina medmänniskor.

Men vad står Centerpartiet för? Kolla här;

En ansvarsfull ekonomisk politik, fler jobb i hela landet, ökad trygghet med fler poliser och en vård som finns där när människor behöver den var huvudprioriteringarna när Centerpartiet idag presenterade budgetmotionen för 2018. För att säkra välfärden i hela landet presenterades dessutom 25 miljarder mer till kommuner och landsting de kommande tre åren.

Med dessa välfärdsmiljarder vi vill förstärka och förbättra vård, skola och omsorg i hela landet. Människor förtjänar en trygg och säker välfärd, säger Annie Lööf.

Vi presenterar en budget som ser till att Sverige håller ihop. Medan regeringen blundar för samhällsutmaningen ser vi till att minska klyftorna genom att fler jobb kan skapas för människor som står långt från arbetsmarknaden och att företagen får bättre förutsättningar att växa, säger Centerpartiets partiledare Annie Lööf.

Budgeten innehöll även en rad förslag för att nå konkreta miljöresultat, på att öka tryggheten i hela landet och på välfärden.

Många människor undrar idag om vården kommer att finnas där när de behöver den. Vi vill därför korta köerna både till sjukvården och till barn och ungdomspsykiatrin eftersom vi ser att ohälsan hos barn och unga ökar, säger Emil Källström, ekonomisk-politisk talesperson för Centerpartiet.

Centerpartiet står för Närodlad politik. Vi strävar efter ett hållbart Sverige där människor får bestämma mer själva.

Bli medlem idag, ansök här!

 Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet