Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Laholm – En plats för dina drömmar!

Jag älskar den här filmen om Laholm. Den är vacker, har vacker musik och andas framtidstro och hopp! I mina ögon den bästa filmen om Laholm rent marknadsföringsmässigt. Den ersätter väl inte min webbplats om Laholm, som du är inne och besöker just nu, men den är ett bra komplement! 🙂

Jag undrar vad flickan på bänken drömmer om? Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Det är Seagull Production som står bakom den. De är ett filmbolag i Laholm som drivs av Eva och Jörgen. De har producerat film sedan 2006. De tycker om att möta och arbeta med människor som har ett budskap att förmedla och som brinner för sin sak. Det spelar ingen roll om det är i dokumentärt syfte eller i reklamsyfte, så länge det har en kärna av äkthet och ärlighet. De åtar sig gärna uppdraget att visualisera din vision!

Läs mer här! http://www.seagullproduction.comBesök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischader, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika! sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisation

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet