Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Dagens lunch på LoveLaholm.se – Vecka 8

Se vad de åtta restaurangerna som just nu medverkar på LoveLaholm.se erbjuder för dagens lunch! Som vanligt kommer man till deras presentations- restaurangsida när man klickar på restaurangens namn. Här ser man även hela veckans meny för restaurangen. Sidan är mobilanpassad. Nya restauranger som vill medverka är varmt välkomna!Dagens lunch i Vecka 08, 2018 på de åtta restauranger som just nu medverkar på LoveLaholm.se hittar du här; http://lovelaholm.se/dagens-lunch/
OBS! Flera av de restauranger som medverkar på LoveLaholm.se gör nu ett säsongsuppehåll och återkommer till våren. Som restaurang, Fyren på Gullbrannagården, Laholms Golfklubb, Kustvägen 46 och Orangeriet Norrviken.

Du hittar även ”Dagens Lunch” genom att hålla muspekaren över ”Se & Göra” här ovan i toppmenyn och sedan välja ”Dagens Lunch”. Som vanligt kommer man till deras presentations- restaurangsida när man klickar på namnet. Där finner du hela veckans meny en bit ner i presentationen.

MOBILEN & SURFPLATTAN
LoveLaholm.se har en responsiv design vilket betyder att du lätt ser Dagens lunch i din mobil också liksom allt på hela sajten!

MER INFORMATION OM RESTAURANGERNA
NYTT! Efter tips från allmänheten har vi nu lagt till mer information för varje restaurang till varje dagens lunch!

HELA VECKANS MENY
Klickar du på restaurangens namn kommer du till restaurangens sida på LoveLaholm.se där du hittar lunchmeny för ALLA DAGARNA i veckan och mer information om restaurangen, hämtpriser med mera. Driver du restaurang? Och erbjuder ”Dagens Lunch”? Hos oss kostar det inget att annonsera ut sin meny varje vecka. När du lagt in dig som Företag kopplar vi ditt företag till Restaurang och då läggs ”Dagens lunch” automatiskt till.

Har du restaurang med veckans matsedel och Dagens lunch?
Lägg till din restaurang här då, välj företag. Sedan ”Dagens Lunch”. Får du problem, kontakta oss så hjälper vi till.

LoveLaholm på Facebook;
https://www.facebook.com/lovelaholm

LoveLaholm på Twitter;
https://twitter.com/lovelaholm

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera


Arkiv

Hoppa till verktygsfältet