Äntligen kommer The Shambles till Laxön!

Evenemang

Äntligen kommer The Shambles till Laxön!
, , , ,

Datum/tid
torsdag 3 Aug

kl. 19:00 – 21:00

Mitt i Nissan, vid Folkparken

Halmstad

Koordinater
Lat: 56.685674
Long: 12.872431

Arrangör: Laxön IOGT-NTO

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Konsertstart 19.00 och spelningen genomförs i två set på vardera 45 minuter däremellan fikapaus. Caféet har öppet och tillhandahåller läsk/kaffe/the, fikabröd, godis, glass m.m.
Respektera att Laxön är en alkohol och drogfri mötesplats för alla åldrar. Vid dåligt väder hålls konserten under tak, (på dansbanan).

Lite fakta om kvällens spelning:
The Shambles bildades 1991 då av medlemmar i The Houserockers ,Harald Lundborg(bas) och Oa Larsson (Gitarr, sång) sångaren i The Rashers Mike Carolan och Trummisen i Bengzon bluesband Per Whalbeck och Sebastian Sandberg (piano), bandet skrev egna låtar med 60-tals sound och låg etta på Hallandstoppen 1994 med en låt som Oa och Mike skrev, men det blev mer nattklubbs gig och mer covers av The Beatels The who, Stones, Chuck Berry, på Penny Lane, Halmkärven och Bulls pub under 90 talet i Halmstad, Bernhard Meijer (The Steiners) och dottern Johanna Meijer och saxofonisten Tobbe Dhalqvist (Houserockers) kom med i bandet som blev mer 60-tals soulfixerade, Otis redding, Arheta Franklin, James Brown, Sam and Dave mm, mm, och nu efter några år ifrån varandra så var det återförening på Kajskjulets scen ifjol och nu har vi den stora äran att få höra dem igen på vår underbara ö! Det kommer bli en magisk kväll att minnas så luta er tillbaks i stolen och njut!

Biljettpris 175:- + serviceavgift.
Biljetter kan köpas på Halmstadsturistbyrå.

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet