Gullbranna hästförening

Evenemang

Gullbranna hästförening
, , , , ,

Datum/tid
fredag 1 Sep - måndag 30 Apr

Gullbranna Hästförening
Gallaredsvägen 7
305 96 Eldsberga

Koordinater
Lat: 56.585854
Long: 12.959322

Arrangör: Gullbranna Hästförening

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Här kommer ett toppen erbjudande till er som vill rida inomhus i vinter! I Gullbranna ridhus har vi haft lite problem med att underlaget inte velat sätta sig. Fastän det är mycket bättre nu och fullt ridbart, så är vi inte helt nöjda. Vi vill att det blir mer ridet på för att se om det kan sätta sig ytterligare. Därför får alla som är eller blir medlemmar i Gullbranna hästförening rida i ridhuset i vinter utan kostnad. Alltså; Fr.o.m. 1/9 t.o.m 30/4 är det GRATIS för medlemmar i GHF att rida i ridhuset!! Att bli medlem kostar bara 150kr/kalenderår, kolla på ”Mer information” här till vänster!

Så välkomna till ridhuset i vinter! 😍

Kontakt
Stall Colombine
Jeanette Ljungberg
Tfn: 073-995 07 87 endast sms om frånvaro
Gullbranna hästförening är en ideell förening. Föreningens målsättning är att genom god gemenskap få kunskap i hästhållning och hästaktiviteter. 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet