Dags att boka Julbord på Strandpensionatet!

Evenemang

Dags att boka Julbord på Strandpensionatet!
, , ,

Datum/tid
lördag 18 Nov - lördag 16 Dec

Startar 18.00

Strandpensionatet Restaurang
Stora Strandvägen 3
31272 Skummeslövsstrand

Koordinater
Lat: 56.462218
Long: 12.917687

Arrangör: Strandpensionatet Restaurang och Bar

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Få en upplevelse, boka ert julbord på Hotell Strandpensionatet!

Då är vi äntligen igång med våra julbord. Kom ner till oss vid havet och njut av julens alla läckerheter. Hos oss nere vid havet dukar vi upp ett bord utöver det vanliga. Välkomnas med härligt varm glögg och pepparkakor framför brasan. Vi dukar upp det första julbordet redan den 18 november i år. Ett julbord utöver det vanliga med massor av godsaker. Ett sillbord som har allt och lite till, hemrökta detaljer och massor av godis och härliga desserter.

julbord_glas_roda_kulor960

Det går bra att boka ert bord redan idag….det är det flera som redan gjort!! Kombinera gärna med en övernattning på vårt hotell med bastubad och en härlig frukostbuffè. Strandpensionatets julbordspaket är väldigt populära så skynda att boka! Boka på 0430-20940 eller på info@strandpensionatet.se
Varmt välkomna

Pris: Se hemsidan under ”Mer information” till vänster i menyn.
Vi finns även på Facebook

strandpensionatet728

 

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet