Julkonsert i Gullbrannakyrkan!

Evenemang

Julkonsert i Gullbrannakyrkan!
, , ,

Datum/tid
fredag 22 Dec

Klockan 19.00

Gullbrannakyrkan
Gullbrannagården
305 96 Eldsberga

Koordinater
Lat: 56.590296
Long: 12.943847

Arrangör: Gullbrannakyrkan, Gullbrannagården

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Gullbrannakyrkan är en vacker liten kyrka inne på Gullbrannagårdens område. Där finns en kyrkolokal med det som brukar finnas i en kyrka. En öppen kyrka dit du kan komma när du vill.


Foto; Hasse Nylander

Gullbrannagården är en helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping. Gullbrannagården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad.
Gullbrannagården – Årets Campingföretag 2013 – SCR , Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation. Campingen har 300 platser varav de flesta har el, vatten och avlopp. Servicehusen håller en hög standard och det finns butik med färskt bröd hela sommarsäsongen. Från midsommar till mitten av augusti är det program varje dag för både barn, ungdomar och familjer. Sportvecka, skrivarkurs, golfdagar, gospelvecka och stort midsommarfirande.

Kollektivtrafik
Flyg och tåg till Halmstad. Buss från Halmstad till Gullbranna.

 

 

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet