Musikalen ”En Midsommarnattsdröm”

Evenemang

Musikalen ”En Midsommarnattsdröm”
, ,

Datum/tid
måndag 12 Mar - lördag 30 Jun

Klockan 13.00 – 16.00

Fiskargatan 21

Halmstad

Koordinater
Lat: 56.663986
Long: 12.853892

Arrangör: TeaterRepet

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Vill du vara med i det här glada gänget ovan? För de vill nämligen bli fler! Man söker nu vuxna skådespelare till musikalen en midsommarnattsdröm som ska sättas upp i Laholm i sommar. Ingen erfarenhet krävs, bara viljan att stå på scen! Intresserad? Hör av dig till Louise, via hennes sida på facebook eller på ”louise.landberg at hotmail.com”

Sommarens stora musikalföreställning blir William Shakespeares
En Midsommarnattsdröm. Med nyskriven musik och en fantastisk scenplats blir Shakespeares klassiska komedi en fartfylld musikal fylld med älvor, drama och magi. Vi söker både barn och vuxna skådespelare och alla kan söka oavsett erfarenhet!  Vi behöver en stor ensemble med blandade åldrar, både barn, unga och vuxna som kan sjunga och skådespela.


Bilden ovan; Louise Landberg

Obs! Detta är en amatöruppsättning och det kommer inte finnas möjlighet till ersättning. Repetitioner kommer ligga på kvällar och helger i antingen Laholm eller Halmstad med start redan i vår. Föreställningen kommer spelas i Laholm på träscenen i parken i juli 2018.

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet