Dreja själv i drejarstugan i mån av plats!

Evenemang

Dreja själv i drejarstugan i mån av plats!
, , ,

Datum/tid
tisdag 2 Maj - onsdag 30 Aug

Mån – Fre; 10:00 – 17:00
Lördag; 10:00 – 13:00

Skottorp
Marbäcksvägen 23
312 96 Laholm

Koordinater
Lat: 56.457205
Long: 12.957132

Arrangör: Skottorps Stengods

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Skottorps Stengods, butik och verkstad, har en liten drejarstuga där besökaren själv kan prova på att dreja. Från ca 7 år går det att få sina alster glaserade och brända. Alldeles utmärkt till möhippor/ svensexan eller födelsedagar. Ge gärna bort ett presentkort på en timme i stugan. Vi har ”elever” från 6 – 80 år!  Boka drejarstugan och prova hantverket på egen hand. Perfekt för möhippan/svensexan eller varför inte ge bort ett presentkort på en timme i stugan. Hyra 150,- för en timme, då har du två drejskivor och så mycket lera som behövs. En kort lektion, om hur man drejar ingår. (man får vara hur många man vill för samma hyra). För glasering och bränning är priset 75,- per föremål (oavsett storlek). Det tar c:a två veckor innan föremålen är klara. har man inte möjlighet att hämta, så skickar vi .

Priser SEK
Avgift – kr 150,- dreja själv. Obs! betalning även för bränning sker vid drejtillfället. Bokning på tel 0430-209 22

flicka_som_drejar600

 

 

 

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp ”Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet