Skrivarkurs med, Inger Lundin, på Gullbrannagården!

Evenemang

Skrivarkurs med, Inger Lundin, på Gullbrannagården!
, ,

Datum/tid
måndag 2 Jul - onsdag 1 Aug

kl. 13.30-17.00

Gullbrannagården
Gullbrannagården
305 96 Eldsberga

Koordinater
Lat: 56.590296
Long: 12.943847

Arrangör: Gullbrannagården

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

De senaste åren har Gullbrannagårdens, skrivarkurs med, Inger Lundin, blivit fullbokad snabbt. Därför erbjuder man TVÅ kurser till sommaren, men olika spännande tema.
Begränsat antal platser.
Anmälan till Gullbrannagården: 035-241 21 00
Kostnad 1100 kr per kurs.
Mer information om Gullbrannagården och deras restaurang finner du här!

 

SKRIV DIN LIVSBERÄTTELSE 2-4 juli 2018
Varje människa har något att berätta. Om sitt liv, om framgångar och motgångar, lust och längtan, kärlek och arbete, tro och tvivel… Att skriva är ett bra sätt att berätta om det som varit viktigt. Men hur börjar man? Och hur gör man så att det blir läsvärt också för andra?

SKRIVARKURS 30 juli – 1 augusti (obs måndag-onsdag)
LUST ATT SKRIVA
Skriver du för skrivbordslådan eller på den stora romanen? Vill du börja på den där berättelsen som ännu inte blivit verklig? Eller tycker du bara att det är roligt att skriva och vill lära dig mer? Välkommen på skrivarkurs med massor av kreativa övningar som lockar fram lusten och glädjen. Lär dig mer om berättarteknik, gestaltning och dramaturgi, och träffa skrivarvänner att inspireras av. Mellan övningarna får du tips och tricks som får dina texter att bli mer levande och läsvärda. Kursen passar både nya och lite mer vana skrivare. Papper och pennor finns på plats, men du kan också ta med eget skrivblock eller egen laptop, om du hellre vill det.

Kursledare Inger Lundin.
Inger Lundin är i grunden journalist men har i mer än tjugo år jobbat som redaktör och förläggare på Libris förlag, varav de sista åren som förlagschef. Sedan sommaren 2015 driver hon sin egen verksamhet där hon erbjuder sina tjänster som skribent, redaktör och skrivarcoach

Se även Ingers, egen hemsida här!

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet