SPRÅKCAFÉ I LAHOLM

Evenemang

SPRÅKCAFÉ I LAHOLM
,

Datum/tid
måndag 15 Jan - måndag 11 Jun

Mån, Tor 17:00 – 19:00

LUGs lokal, Ryssgatan 9B, Laholm
Ryssgatan 9B
31230 Laholm

Koordinater
Lat: 56.511621
Long: 13.043328

Arrangör: LUG - Laholm utan gränser

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Laholm utan gränser arrangerar språkcafé två gånger i veckan i Laholm. Språkcafé är en mötesplats för alla Laholmare, folk kommer till caféet för att öva på språket och lära känna andra människor över en kopp kaffe. Språkcaféet hyllar mångfalden.

Svenska språket är jätteviktigt för att komma in i det svenska samhället.  Ni som har gått/går på SFI eller någon annan form av språkundervisning kan komma och fortsätta lära er attprata svenska i föreningen Laholm utan gränsers Språkcafé. Även ni som inte ännu har rätt till SFI eller väntar i kö är välkomna. Detta är ingen godkänd undervisning utan bara ett frivilligt initiativ för att hjälpa våra nyanlända vänner med det svenska språket i vardagslivet.

Personer som är svenskfödda eller har bott i Sverige länge är välkomna att anmäla sig till LUG för att bli “Samtals Kompis” till våra nyanlända vänner.
Ring och prata med Tirtha Rasaili 070 206 98 96.

Kontakt
Telefon 0702069896
tirtha.rasaili@laholm.se

 

 

 

 

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet