Vallåsen Downhill

Evenemang

Vallåsen Downhill
, , , ,

Datum/tid
lördag 29 Jul

09.00 – 16.00

Vallåsen Skidanläggning

31298 Våxtorp

Koordinater
Lat: 56.384930
Long: 13.108981

Arrangör: Sydsvenska DH Cupen och Vallåsen Bike Park

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Foto; Vallåsen Bike Park

En downhilltävling i klassisk Vallåsen regi. Tävlingen kommer avgöras under Lördagen för att avslutas med en härlig after bike/fest. Cykelparken är öppen Onsdag-Söndag 10-16 under den här perioden så det finns gott om tid för er att träna.

Klasser:
-Ungdom (t.o.m 16år)
-Dam
-Herr

Schema:
Onsdag-Fredag:
– Sittliften öppen 10-16

Lördag:
-Träning 09-11
-Förarmöte 11.15
-Start 1: 11.30
-Start 2: ca. 13.30
-After bike: 15.00-
-Party hos Vilse: 19.00

Söndag:
-Sittliften öppen 10-16

Fritt inträde – Barnvänligt

OM VALLÅSEN
Vallåsen Bike Park är en park för utförscykling på hallandsåsens nordsluttning på gränsen mellan Halland och Skåne. Sittliften Köpenhamn tar dig upp till toppen och du har sedan 12 spår i fyra olika svårighetsgrader att välja på vägen ner. En park för ALLA med andra ord. Vallåsen är ett ställe att trivas på och stämmingen är familjär och alltid på topp. Familjer, nybörjare, experter, xc cyklister, alla är välkomna att njuta av härlig cykling och trevligt folk. På Vallåsen hyr vi ut cyklar från Giant samt Lapierre. Våra hyrcyklar är alltid nyservade. I hyran ingår även skyddsutrustning bestående av hjälm, ryggskydd, armbågsskydd, benskydd, handskar, tröja samt försäkring som täcker eventuella skador på cykeln.

Kontakt
054-13 26 00
Hemsida; Se ”Mer information”

 

 

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp ”Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Spara

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet