Vandra på Hallandsleden

Evenemang

Vandra på Hallandsleden

Datum/tid
lördag 1 Apr - söndag 31 Dec

Dygnet runt. Alltid öppet.

Halland
Rössjöholmsvägen 20
312 75 Våxtorp

Koordinater
Lat: 56.403507
Long: 13.115432

Arrangör: Hallandsleden

Mer information


Ämnesetiketter

På kartan

Osbecks bokskogar, Hasslöv, Hallandsåsen. Foto, Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Hallandsleden är en vandringsled som sträcker sig genom Halland. En sträcka på hela 38 mil. På sin väg genom Halland delar sig leden i en östlig och en västlig sträckning vid Simlångsgården. De båda sträckningarna förenas åter i Åkullaområdet i Varberg.


Osbecks bokskogar, Hasslöv, Hallandsåsen. Foto, Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Landskapet är omväxlande – ena stunden vandrar man genom djupa skogar som bokskogen här på Hallandsåsen för att senare komma ut i öppna landskap med kohagar och små röda stugor. Leden följer gamla färdvägar med många kulturspår, såsom fornminnen och historiska byggnader, varav många har informationsskyltar.


Osbecks bokskogar, Hasslöv, Hallandsåsen. Foto, Carl Stridsberg, lovelaholm.se

 

 

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp ”Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet