Kvarnen Kornhult – En tidsficka i skogen!

Om företaget

Kvarnen Kornhult – En tidsficka i skogen!
Kornhultsvägen 24
31021 Hishult
Tel: +46 (0)73-500 35 91
E-post: kvarnen.kornhult@hotmail.com
Webbplats: http://www.kvarnenkornhult.com

Öppettider

5 maj–28 jun: fre–sön 12–21
29 jun–13 aug: öppet alla dagar 12-22 utom onsdag
14 aug–3 sep: fre–sön 12-21


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Välkommen till Kvarnen i Kornhult, en tidsficka i skogen i korsningen mellan Halland, Skåne & Småland. Vi erbjuder restaurang, loppis, café, konst, livemusik, bed & breakfast, evenemang, aktiviteter och kurser. Kvarnen i Kornhult har fått nya ägare. Olga Lubanski, som tidigare jobbat på Kvarnen, tar över tillsammans med sambon Mikkel Öland. Paret har bosatt sig i Kornhult och har massor av planer som de redan börjat sätta i verket. Olga och Mikkels planer är att driva Kvarnen vidare i samma anda som de tidigare ägarna gjorde. Barndagarna ska vara kvar och restaurangen. Lite förändringar blir det säkert för de vill ju sätta sin egen prägel på stället. Vår Bed & Breakfast har öppet hela året.

PROGRAM 2017
På deras hemsida hittar du hela deras program för året!

Välkomna till Kornhult!
Olga & Mikkel

 

 

 

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp ”Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Sök Upplevelser
Hoppa till verktygsfältet