Laholms Golfklubb

Om företaget

Laholms Golfklubb
Vallen 15
31298 Våxtorp
Tel: 0430-306 01
E-post: kansli@laholmsgk.se
Webbplats: http://www.laholmsgk.se/

Öppettider

Alla dagar 07.00 – ca 16.00
Lunch alla dagar 11.30-14.00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Laholms Golfklubb – två klassiska parkbanor i södra Halland

Bana; Vallen 18-hålsbana. Banan är öppen för spel. Vid frost är banan stängd tills frosten släpper helt. Golfbil, moped och liknande är förbjudet. Gäller tillsvidare.

Bana; Stegan 9-hålsbana, öppen med bollränna.Vid frost/tjäle gäller provisoriska greener. Utnyttja gärna lägesförbättring och laga torvor och nedslagningsmärken så vi får en fin bana i vår.

Restaurangen är stängd för säsongen och öppnar våren 2018.
Golfkrogen Laholm, serverar mat av högsta kvalitet med en prioritering på närodlat till ett rimligt pris. Restaurang drivs i klubbens regi med ambitionen att erbjuda gäster och medlemmar god mat med lokala råvaror som bas och aktiviteter och events som främjar klubblivet. Man fixar maten både till festen eller picknicken eller varför inte en Smörgåstårta?

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser

Lunchmeny - Vecka 08

Lunchmeny saknas för denna vecka.

Hoppa till verktygsfältet