INTEGRITETSPOLICY FÖR LOVELAHOLM.SE
(gäller fr.o.m 2018-05-24)
Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på LoveLaholm.se.  Carl Stridsberg, ägare och grundare till LoveLaholm.se är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen. Ta kontakt med mig för ytterligare information om villkoren som gäller för LoveLaholm.se´s tjänster.

Information om GDPR:
Den 25 maj 2018 började den nya dataskyddsförordningen GDPR gälla i hela EU. GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter den svenska personuppgiftslagen PUL, och innebär ett ökat skydd för din personliga integritet.  Syftet med GDPR är att förstärka de rättigheter kring personuppgifter som du har som enskild person. Detta är fantastiska nyheter för alla våra kunder eftersom det ger dig mer generösa rättigheter till din privata information. För oss på LoveLaholm.se är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi samlar in och hanterar dina personuppgifter.

Vilka vi är;
Vår webbplatsadress är: http://lovelaholm.se
Ägare & grundare/ kontaktperson;
Carl Stridsberg
Mobil; 0703622096
E-postadress; carl.stridsberg@gmail.com

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem?
På lovelaholm.se kan det förekomma att du måste ange dina personuppgifter för att kunna använda en tjänst eller fylla i och skicka in ett formulär.
I och med att du registrerar personuppgifterna samtycker du till att dessa behandlas för aktuellt ändamål, vilken anges i anslutning till tjänsten och uppgiftsregistreringen.
Du behöver bara ange de uppgifter som behövs för respektive tjänsts specifika ändamål och uppgifterna kommer inte att användas för något annat ändamål.

Exempel på information som inhämtas:
Företagsnamn
Kontaktperson
Företagsadress/fakturaadress
Telefonnummer och e-postadress
Hemsidans URL

Vi lämnar inte ut dessa uppgifter såvida vi inte är skyldiga enligt lag vid exempelvis misstanke om brott.

Kommentarer
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Kontaktformulär
LoveLaholm.se samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information.
Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa tjänster.

Exempel på formulär:
Kontaktformulär
Vid kostnadsfri medverkan av en presentation på våra webbsidor
Vid anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post

Cookie-filer
En kaka (cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Läs mer hos PTS.
LoveLaholm.se använder cookies för att underlätta enskilda användares aktiviteter. Informationen används för bestyrka inloggning och för att förenkla användning av vår webbplats, så som att t.ex automatisk fylla i formulär med användarinformation. Vidare används cookies för att kunna mäta antalet sidvisningar och antalet besökare för vår statistik.
Genom att det kommunikationsmedel som du använder dig av är inställt på sådant sätt att cookies tillåts samtycker du till att ta emot cookies från vår webbplats.
Du bör alltid välja ett säkert lösenord. Alla lösenord på LoveLaholm.se är hashade för extra säkerhet.
Det är ändå rekommenderat att du inte använder samma lösenord på flera olika webbplatser. Inga lösenord visas i klartext.
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer.
Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar.
Dessa cookie-filer gäller i ett år.
Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer.
Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.
När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten.
Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor.
Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.
Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare.
Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.).
Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.
Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys
För tillfället använder vi inget analysverktyg. Som standard samlar WordPress inte in någon information för analys.

Vilka vi delar dina data med
Personuppgifter delas inte ut till tredje part. Som standard delar inte WordPress några personliga uppgifter med någon.

Hur länge vi behåller era uppgifter?
Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.
För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil.
Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn).
Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data
Som användare av LoveLaholm.se´s webbplats, lovelaholm.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter.
Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).
Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.
När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.
Om du tror att LoveLaholm.se inte har uppfyllt dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen (GDPR), har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten.
Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: http://www.datainspektionen.se

Kontakt
Carl Stridsberg
Mobil; 0703622096
E-postadress; carl.stridsberg@gmail.com

Vart vi skickar dina uppgifter
Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Begränsning
LoveLaholm.se´s webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Ovanstående integritetspolicy gäller enbart LoveLaholm.se och endast på denna webbplats tar vi ansvar för. När du klickar dig vidare till en annan webbplats bör du läsa den aktuella integritetspolicyn för respektive webbplats.

Förändringar av integritetspolicy
LoveLaholm.se förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy för att uppfylla eventuella nya juridiska och tekniska krav.

Hoppa till verktygsfältet