LOVELAHOLM.SE – LAHOLMS EGEN GUIDE MED HJÄRTA FÖR BYGDEN!

Vi är en oberoende lokal och privat portal som bevakar evenemang, nöje och större händelser i Laholm. Vi har levt och bott i Laholm största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan medborgare och turister lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning  till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, ”Dagens lunch”.

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är ett litet lokalt företag med hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Vision?
Medverka till att göra Laholm till en attraktiv stad att leva, bo i och besöka.

Hur kontaktar man er?
Du når oss genom att klicka här på texten ”Kontakt”, eller längst uppe till höger i toppmenyn. Där finns mer information. Du kan endast kan nå oss via e-post. Detta är en av grundstenarna i vår affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en billig presentationssida för företag, att erbjuda lägga till helt gratis, evenemang, sevärdheter, stugor, föreningar och Dagens lunch. Du kan alltså inte nå oss per telefon och vi ringer inte heller upp dig. All kommunikation sker till 100% med e-post. Vi hoppas att du känner det är ok för dig. Vi svarar dig snarast via mail.

”Lättföretagare”
Jag, Carl Stridsberg, som äger och driver LoveLaholm.se är så kallad lättföretagare via Ukko.se

Var lägger man till sitt företag? Sin förening? Evenemang & Sevärdheter?
För att lägga upp ditt företag eller förening eller för att lägga in något evenemang eller en sevärdhet du vill dela, använder du den här sidan, ”Lägg till innehåll/Presentation.


STATISTIK ÖVER LOVELAHOLM.SE BESÖKARE UNDER 2016

Totalt / Januari – December 2016
LoveLaholm.se hade ca 100 000 besökare år 2016.

Det blir i snitt 8 333 personer i månaden som besökt vår hemsida. En klar ökning i jämförelse med 5 431 personer i snitt 2015, och 3 410 personer lanseringsåret 2014, den sjätte juni. Nu hoppas vi ju på en ännu kraftigare ökning av besökare till vår hjärtliga hemsida under 2017!

Hoppa till verktygsfältet