Visar innehåll märkt "café"

På Kvarnen i Kornhult, restaurangen, serverar vi mättande, hemlagad varm och kall mat, tillagad av goda råvaror och närodlade grönsaker. Njut av matten på våra soliga terrasser eller inne i den gamla kvarnen. Under dit besök kan du också se årets konstutställning eller hitta något i vår butik och loppis.

Läs mer


Vi har öppet varje dag 6-17 april 10-16.00. Öppet hela påsklovet och påsken, god fika, lunch eller inköp av era påskpresenter och godsaker till påskbordet . Varmt välkomna och GLAD PÅSK önskar Carina med personal Titta in på en fika eller lunch i en slottscafé i fantastisk miljö, provsmaka vår exclusiva choklad och våra praliner, besök butiken eller ta en promenad i vackra slottsparken. Chocolaterian ligger i byggnaden till höger. Nedan lite av det läckra utbudet… info Välkomna! Carina och Fredrik med personal Spara Spara

Läs mer


Ett sommarcafé på bokhandlargården i Laholm, öppet 2 juli – 13 augusti 2016. Fokus på glutenfritt och bra, ekologiska råvaror utan tillsatser. Allting bakas från grunden på plats. Välkommen att slå dig ner på innergården och fika eller beställa en galet god tårta!

Läs mer


Jag har ju vandrat relativt mycket i fjällvärlden i min ungdom. Laholm är en vacker plats men inget slår den storslagna naturen däruppe i Norrland och de nationalparker som finns där.  

Läs mer


När jag bodde i Helsingborg på det ljuva 60-talet var jag och mina kompisar ofta på Pålsjöbaden om sommaren. Det var där alla granna töser låg och solade sig och vattnet och stranden var fina för lite beachboll. Det låg också på hyfsat mopedavstånd.

Läs mer


I vår restaurang serverar vi mättande, hemlagad varm och kall mat, tillagad av goda råvaror och närodlade grönsaker. Njut av matten på våra soliga terrasser eller inne i den gamla kvarnen. Under dit besök kan du också se årets konstutställning eller hitta något i vår butik och loppis. Under sommaren anordnar vi livemusik, yoga, barndagar och egen filmvisning i vår mysiga biograf. Se vår hemsida för mer information – här kan du också boka rum i vårt B & B. In English Our restaurant serves hearty homemade dishes, both hot and cold, prepared used locally grown produce. Enjoy your meal…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet