Visar innehåll märkt "dans"

MISSA INTE ÅRETS LJUSSHOW. BARNMUSIKAL MED TEMA VIANA. – dans, teater, musik, hästar, cirkus mm Biljetterna kommer snarast till Laholms bokhandel men det går även att köpa av medlemmar i klubben Ring så löser vi det! 100kr/biljett Barn upp till 3 år gratis i knä på vuxen. Rullstolar Man ska sälja rad 1 biljetter på markplan till dem med rullstolar. Det är bara att kontakta de ansvariga via telefonnumret ovan! TIPSA GÄRNA ANDRA OM EVENEMANGET   Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se! En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga…

Läs mer


Fredagen den 23 juni är det dags igen att ta på sig blomsterkransar och svänga sin lurviga runt midsommarstången i Timmershult, vår egen favoritplats! Atmosfären doftar gammeldags Midsommarfirande och man är nära naturen. GLAD MIDSOMMAR!

Läs mer


TeaterRepet är ett företag startat av, Louise Landberg. Hon är utbildad skådespelare, musikalartist och teaterpedagog och kommer från Laholm i södra Halland. Louise, arbetar på Båstad Kulturskola som dramapedagog och på Träningsverket i Laholm som dansinstruktör.

Läs mer


I år har Laholms Kommun slagit på riktigt stort för att fixa aktiviteter för våra unga medborgare. Ett jättefint initiativ som verkligen behövs. I hela tio veckor kommer det finnas en mängd aktiviteter för unga på högstadiet och gymnasiet att välja på.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet