Visar innehåll märkt "dans"

Fredagen den 23 juni är det dags igen att ta på sig blomsterkransar och svänga sin lurviga runt midsommarstången i Timmershult, vår egen favoritplats! Atmosfären doftar gammeldags Midsommarfirande och man är nära naturen. GLAD MIDSOMMAR!

Läs mer


TeaterRepet är ett företag startat av, Louise Landberg. Hon är utbildad skådespelare, musikalartist och teaterpedagog och kommer från Laholm i södra Halland. Louise, arbetar på Båstad Kulturskola som dramapedagog och på Träningsverket i Laholm som dansinstruktör.

Läs mer


Gratis utlärning i Square Dance (hela Vårterminen 2018). Square dance dansas utgående från en formation av 4 par i en fyrkant och denna kallas en ”Square”. Ursprungligen startade denna dansform i USA där immigranterna bidrog med danser från sina respektive hemländer. Dansformen blev så populär att den har levt vidare ända till idag med samma regelverk i många länder. Callern leder dansen genom att tala eller sjunga ut kodord, så kallade calls, gör detta i takt med musik som ofta är Country and Western, Rock and Roll eller precis vad en fantasifull caller har valt efter vad han/hon tycker bäst…

Läs mer


I år har Laholms Kommun slagit på riktigt stort för att fixa aktiviteter för våra unga medborgare. Ett jättefint initiativ som verkligen behövs. I hela tio veckor kommer det finnas en mängd aktiviteter för unga på högstadiet och gymnasiet att välja på.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet