Visar innehåll märkt "laholms kommun"

Ulf Mattson, utvecklingschefen i Laholms Kommun, är nu tillbaka från sin semester och har skickat mig besöksunderlaget till VisitLaholm.se, som han lovade. Jag är inte imponerad av siffrorna han redovisade. De är väl varken bra eller dåliga för att uttrycka mig luddigt …

Läs mer


Som ägare till LoveLaholm.se följer jag nyfiket den kommunala hemsidan VisitLaholm.se. Flera har frågat mig varför jag är så intresserad av den, att jag borde satsa mer på min egen privata hemsida, LoveLaholm.se, istället för att ”förfölja” kommunens satsning, ifrågasätta och ”snoka”. Ja, svaret är ju ganska givet, den är min konkurrent och man ska alltid hålla koll på sina konkurrenter!

Läs mer


Läste i media idag att Laholms kommun ska satsa på vårdhundar och att man hoppas komma igång med en försöksverksamhet redan nu i år. Detta för att ny forskning visar på att människor mår bra av att umgås med djur. Jo, det behöver man ju inte vara raketforskare för att förstå. Det kan jag personligen intyga efter att ha haft ”djurkompisar” i form av både hästar, hundar och katter.

Läs mer


Kontraktet har skrivits mellan eXexploa AB och Laholms fastigheter om överlåtelse om tomt på Allarp för utförande av den nya förskolan som beställdes av kommunfullmäktige den 29. september. Förskolan skall stå färdig och invigning planeras till december 2016.

Läs mer


Det verkar som att Laholms Kommun har klubbat för att Ryttarföreningen i Ahla, Laholm, ska få  stanna ett halvår ytterligare efter uppsägningstiden. Ett bra beslut tycker jag. Det är minsann inte så lätt att bara flytta hästar och hela verksamheten så där bara. Och nu kan de fullfölja sin tävlingsverksamhet vilket ju är toppen.

Läs mer


Allarp – den hållbara småstaden är ett unikt projekt med målet att skapa en hållbar stadsdel för cirka 1000 invånare i anslutning till Laholmsbukten på gränsen mellan Halland och Skåne. Projektet har utvecklats i nära samarbete med Laholms och Båstads kommuner, och området kommer i framtiden att utgöra länken som binder samman de båda kommunerna. I alla delar utvecklas Allarp för att bli ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle år 2020 där planeringen är ett resultat av en kontinuerlig dialog med markägare, kommun och lokala intressen. Vår hemsida ( http://www.allarp.com ) har tagits fram för att säkerställa dessa ambitioner…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet