Visar innehåll märkt "månadens recept"

Denna potatisrätt har vi hämtat från den underbara kokboken ”Potatis – Jordens guld” av Lena Djuphammar och Pernilla Rönnlid. Boken är en perfekt julklapp med härligt goda potatisrecept! Janssons frestelse är en riktig klassiker på julbordet. Knepet för denna goda Jansson är att använda mycket ansjovis.

Läs mer



Allra bäst blir en Janssons frestelse när man steker löken så att den blir glansig och fin samt vispar ihop ansjovsspadet med vispgrädden och mjölken. En Jansson är ett absolut måste på julbordet och passar utmärkt som vickning på kvällskvisten.

Läs mer


Receptmakare: Anders Eriksson

Ett hederligt gammalt potatismos kan enkelt nå magiska höjder genom att ge det lite mera tid, pressa genom sil, och att använda lite bättre råvaror, välj en extra god potatissort.Purén kan enkelt förändras i smaken med små medel, att pressa i en lime, blanda i finhackad persilja eller varför inte finhackad mandel eller pinjenötter. Som sagt, potatispuré är magiskt!

Läs mer




Arkiv

Hoppa till verktygsfältet