Visar innehåll märkt "miljö"

En som ser fram emot den här dagen är Rebecka Le Moine, som har blivit utsedd till Årets miljöhjälte av WWF tillsammans med Malena Ernman! Rebecka är förstås obeskrivligt glad över priset, och alla gratulationer som hon nästan drunknat i. Det är som hon berättar, att det är tillsammans vi gör skillnad. Hon hoppas nu alla blir taggade till nästa års biologiska mångfaldens dag och hoppas alla naturvänner och miljökämpar vill vara med och fira våra medarter då! Om ni går in och läser på hemsidan, www.biomfdag.se, finner ni många tips på olika aktiviteter so du som privatperson, förening, skolklass med…

Läs mer


Utarmandet av den biologiska mångfalden är en av vår tids viktigaste frågor. Därför vill vi på LoveLaholm.se också vara med att uppmärksamma den ”Biologiska Mångfaldens Dag” den 22 maj 2018!

Läs mer


En glädjande nyhet är att LoveLaholm.se nu är sponsrad till 100% av webbhotellet, FS Data.se, i Helsingborg! Jag sänder mina varmaste tack till er på Sveriges bästa och vänligaste webbhotell för detta åtagande! Och inte bara det; FS Data.se sponsrar även mina andra sajter, HittaUpplevelse.se och Sverigesurfen.se till hundra procent!

Läs mer



Arkiv

Hoppa till verktygsfältet