Visar innehåll märkt "teater"

Sommarens stora musikalföreställning blir William Shakespeares ”En Midsommarnattsdröm”. Med nyskriven musik och en fantastisk scenplats blir Shakespeares klassiska komedi en fartfylld musikal fylld med älvor, drama och magi. Föreställningen spelas på utomhusscenen i Laholms Stadspark. Insläpp ca 30 min innan. Onumrerade sittplatser. Tag gärna med sittunderlag och fikakorg. Föreställningen ställs inte in vid oväder. Föreställningen arrangeras av TeaterRepet och ABF Halland och ensemblen består av 18 amatörer, både barn och vuxna. Biljetter köpes hos Bokhandeln i Laholm 0430-170 90 Vuxna: 120kr Barn upp till 12 år: 50kr             Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se! En mycket…

Läs mer


TeaterRepet är ett företag startat av, Louise Landberg. Hon är utbildad skådespelare, musikalartist och teaterpedagog och kommer från Laholm i södra Halland. Louise, arbetar på Båstad Kulturskola som dramapedagog och på Träningsverket i Laholm som dansinstruktör.

Läs mer


I år ska firas det rejält på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. Nya jubileumsfarsen ”Jäkelskap i Kikar´n” som har världspremiär söndagen den 3 juli 2016, ska kröna 20 år av skratt. Lars Classons och Jojje Jönssons nyskrivna föreställning som regisseras av Ulf Dohlsten blir den tredje och sista delen i den fristående Kikar-triologin.

Läs mer


Det kommer att firas stort och kungligt när Rhapsody In Rock beger sig ut på den största sommarturnén sedan 2009 med mästaren Robert Wells bakom flygeln. I år firar Robert Wells 30 år som artist så det blir lite extra av allt. Med sig har de en 60 man starka ensemble och flertalet gästartister och det kommer att bjudas på en stor dos underhållning av absolut högstaklass runt om på några av landets absolut vackraste spelplatser och slott under sommaren 2016.

Läs merDen svenska komiker jag älskar mest är allas vår egen, ”Babben”. Denna underbara, varmhjärtade och goa människa som med sin gotländska dialekt tar humor till nya nivåer. Hon är jämte vår egen, halländske, Thomas Petterson, också den mest älskade komikern vi har i Sverige just nu. Nu ska Babben ut på turné och även vårt eget län i Halland ska få besök av henne den 6 april-10 april. Gissa vem som kommer att vara med långt fram i publikhavet där?

Läs mer


Att ge sig ut i naturen utan en termos kaffe, en kniv, kamera och en kikare finns inte på min karta idag. Antagligen har jag blivit koffeist, läst för många överlevnadsböcker, fått bilder på hjärnan och börjar se dåligt för utan dessa fyra saker känner jag mig naken. Inte för att jag skulle gå vilse i Ahlaskogen eller i skogarna runt Hjörneredssjöarna eller dö av törst. Inte heller behöver jag en kniv för att försvara mig mot en grizzlybjörn eller kikaren för att se på halvt utdöende fågelarter….

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet