Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Spännande nyhet för Laholm!

1 juli är det världspremiär! Då lanseras Laholms egen, nya destinationssajt som får namnet, VisitLaholm. Bilden ovan är en liten vink på vad ni hittar om ni besöker dem idag!
En ny annorlunda idé där kan turister, medborgare med andra besökare kan få se “Laholm lite från ovan” i bästa Nils Holgerssonstil! På en stor 360 graders karta kommer olika besöksmål att vara utmarkerade som “”intressepunkter” och när man klickar på markeringar kommer en ruta upp med mer information om objektet.

Härliga Hjörneredssjöarna. Foto, Carl Stridsberg

För de företag som valt ett visst paket tillkommer att besökarna kan klicka sig ända in i deras vardagsrum, så att säga. Och få en 360 graders vy över verksamheten. Det här är en stor satsning och de som fick äran att skapa sajten är företaget från Ängelholm, Comotion, som blev utvalda för sin stora kompetens. Grattis, Comotion!

Vi på LoveLaholm.se önskar förstås den här stora satsningen lycka till. Vi älskar vår lilla stad och allt vi tillsammans kan göra för att få mer folk som flyttar hit, fler som upptäcker och upplever Laholm på ett positivt sätt applåderar vi. Självklart hoppas vi att alla företag som beslutar sig för att medverka på VisitLaholm även medverkar på vår egen sajt. Det är inget jag sticker under stolen med. Dessutom verkar VisitLaholm mest rikta sig mot företag inom besöksindustrin speciellt emedan LoveLaholm.se erbjuder alla företag i Laholm med omnejd att annonsera så vi ser oss mer som ett komplement till Laholms kommuns egen hemsida, laholm.se såväl som den nya, visitlaholm.se! Ja, inte att förglömma det populära “Magasin Laholm” – Sammanlagt har nu Laholm en hel arsenal både på webben och som pappersmagasin för att möta besökare från när och fjärran!

Det som gäller för både LoveLaholm.se och Visitlaholm är att bara för att sajterna har lanserats är de inte färdiga. Det blir de väl aldrig egentligen. Det som krävs är att besökare och företag är lite delaktiga. Kommer med förslag på sådant som inte fungerar helt hundra eller kommer med förslag på utveckling av sajten.

Vad det gäller vår LoveLaholm.se  har vi tänkt på ett eget köp & sälj torg, Laholms helt egna annonstorg. Det är något som ligger med i planerna i vart fall.

Men nu är det alltså den 1 Juli som gäller gott folk. Om jag har förstått det rätt så är det en helt unik sak som händer när man släpper VisitLaholm.se – Så det blir en historisk dag. En dag vi Laholmare kan sträcka på oss av stolthet och av kärlek till vår mysiga lilla stad!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet