Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Välkommen till LoveLaholm

Laholm, en plats att älska, bo på och uppleva året om!
Laholm, den lilla mysiga småstaden med de många konstverken. Med Sveriges vackraste stadspark. Med närhet till havet, milslång sandstrand, sjöar, Lagan, skogar och landsbygden är det nära till naturupplevelserna. I Laholm finns det något för alla, ung som gammal.

Bilden, Blommande Magnolia i Laholms Stadspark. Foto; Carl Stridsberg

Jag som bloggar i LoveLaholm:s namn heter Carl Stridsberg. Jag är upphovsmannen till konceptet LoveLaholm tillsammans med Mattias Tengblad, webbutvecklare. Lanseringen av LoveLaholm.se har jag sett fram emot länge. Nu kommer utvecklingen att fortsätta, förhoppningsvis både i samverkan med näringsliv och besöksnäring men också med föreningar och alla Laholmsbor som jag hoppas vill hjälpa oss fylla sajten med mycket innehåll i form av evenemang och tips på sevärdheter.
Jag hoppas att du kommer uppskatta mina inlägg och att du engagerar dig och låter mig få reda på vad du tycker. Kommentera därför gärna inläggen!

carls250

Jag är inte uppvuxen i Laholm utan min födelsestad är Kristianstad. Men min hustru, sedan snart 40 år tillbaka, är barnfödd i Ahla, i Laholm, liksom hennes föräldrar. Anna och jag har levt tillsammans här i mer än 35 år nu och jag har verkligen kommit att älska vår lilla mysiga och charmiga stad. Vi har två utflugna barn varav en fortfarande bor kvar i Laholm.

Var och hur bor du??
De första åren bodde vi på Tegelbruksvägen där vi hyrde ett litet gult hus men sedan drygt 35 år bor vi på landet, 10 minuter från centrum.
I en röd stuga med vita knutar och en relativt stor tomt, omgiven av åkrar och vacker natur.

Vad jobbar du med?
Sedan flera år tillbaka äger och driver jag företaget Hittaupplevelse Halland. Fokus idag är webben men erbjöd tidigare lite tjänster inom skog & trädgård.
Började jobba i skogen som manuell huggare redan i mitten på 70 talet.
Driver/äger även webbplatserna http://listitsweden.se och http://hittaupplevelse.se

Hur gammal är du?
Åren har gått försvinnande snabbt och både jag och min fru har klättrar förbi 60-års sträcket.

Vad har du för fritidsintressen??
Förutom familjen och naturen så uppskattar jag trädgården, fotografering, film och musik.

OM LoveLaholm bloggen
Vilka ämnen skriver du om?
Bloggen är tänkt att ta upp Laholms närings- och föreningsliv. Självklart har frågor rörande Laholms framtid en naturlig plats. Även lokala nyheter och annat jag finner intressant tas upp. Och jag tar tacksamt emot tips om något att skriva om.

Varför bloggar du på LoveLaholm och har du något mål med din blogg?
Ingen annan än att vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. Detta är mitt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre. Och så förstås för att Laholm finns i mitt hjärta!

Bästa hälsningar
Carl Stridsberg

 

Denna webbplats är ett privat initiativ skapat av Carl Stridsberg och Mattias Tengblad.

 

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet