Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Cykelpaket på Västkusten!

Det är inte bara Motions 6 dagars och Sydhalland runt man kan göra på cykel! Gyllene Turer erbjuder färdiga cykelpaket på Västkusten med boende, mat och upplevelser. Och bagagetransport om du vill ha det riktigt bekvämt. Cykelturerna följer kilometerlånga sandstränder omväxlande med karga klippor, ljuva strandängar och bok- och barrskogar.

Det finns också paket där får uppleva Hallands mer okända sida, det vackra inlandet med odlad åkermark, böljande sädesfält och mysiga små byar. Du möts av ett cykelvänligt landskap utan allt för besvärliga backar, där doften av hav är ständig följeslagare. Ta dig bara hit, resten ordnar vi!

Läs mer här om cykelpaketen!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet