Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Där rosor aldrig dör!

Min svärmor, min hustrus mor och mina barns mormor, Maj Gunnarsson, 92 år har nu fått hembud. Hon somnade in stilla på Halmstads sjukhus häromdagen.
Maj, som var gift med Arvid Gunnarsson, som blott blev 76 år, var en underbar människa Alltid glad med en solskensblick. Det hon inte visste om blommor och trädgårdar var inte lönt att veta.

Foto, Carl Stridsberg

Arvid var trädgårdsmästare och anläggningsarbetare och de brukade stå och torga på torget i Laholm och ute i Mellbystrand.
Innan de köpte sig en bil åkte de ut med vagnen med alla grönsakerna och ungarna på med en … jordfräs! En sådan där monsterjordfräs som de även använde för att plöja marken med hemma i Ahla. Det var på femtio- och sextiotalet. Kanske är du en av dem som köpte frukt av dem?
Saknaden efter de båda är svår men jag är ganska övertygad om att de nu får sköta några underbart vackra trädgårdar uppe i himlen istället. Där rosor aldrig dör.
Och kanske går de nu hand i hand på någon andlöst och ändlös vacker strand och njuter av värmen och ljuset från Gud Fader själv.
Vaya Condios, Maj, vi kommer snart efter.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet