Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

SJ och Friluftsfrämjandet blir officiella partners

Friluftsfrämjandet är på utvecklingsresa och partnerskapet med SJ är en viktig del av den varumärkesutveckling som just nu sker. Den nya medlemsrabatten lanseras på friluftsframjandet.se.

Foto, SJ

– Det finns en naturlig koppling mellan våra organisationer och vi vill uppmuntra fler att ta tåget till sina friluftsäventyr. Dessutom vill vi stödja det viktiga arbete som Friluftsfrämjandet gör för framtida friluftsmiljöer och för att få ut fler barn i naturen, säger Krister Svensson, chef specialresor och samarbeten på SJ.

SJ_Familj640
Fotograf/Källa; Friluftsfrämjandet

Mer om det här kan ni läsa på min andra sajt, ListitSweden.se! På ListIt Sweden kan man lista sina personliga favoritställen inom alla tänkbara områden:
Mat, nöje, evenemang, shower, teaterföreställningar, festivaler, loppisar, shopping, hotell, sevärdheter, upplevelser, djurparker, nöjesparker, vandrarhem, stugor, äventyr och mycket mer i Sverige som man vill tipsa om.

Läs mer om partnerskapet som kanske även Laholms kommun och den lokala friluftsfrämjarklubben kan ha glädje av i fler besök av naturälskande människor.

Till ListitSweden.se >>>>

 Friluftsfrämjande i Laholm!

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet