Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Skolstarten närmar sig!

Den ljuva sommartid börjar så sakteligen att ta slut för alla ungar och skolstarten står för dörren.  På måndag, den 18 augusti, fylls åter skolorna med elever och lärare. För elever i grundskolan och första årskursen på Osbecksgymnasiet. Däremot får eleverna i årskurs 2 och 3 på Osbeckgymnasiet ytterligare en ledig dag och börjar först tisdagen den 19 augusti.

Inför skolstarten är det många barn som känner en klump i magen. Väldigt många barn, flera hundratusen i Sverige faktiskt,  lever i familjer vars inkomster inte räcker till något speciellt att göra på sommarlovet. Så ni som jobbar som lärare här i Laholm kanske inte bör ställa frågan vad barnen gjort på sitt sommarlov? Kanske bättre att fråga vad barnen har för förväntningar på skolan inför höstterminen?

Klicka här för mer information om starttid för varje skola.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet