Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Fredens Dag!

Idag är det den internationella fredsdagen som infaller alla år den 21 september och hör till dessa dagar som FN skapat för att göra folk medvetna om livet vi lever och galenskaperna vi ställer till med. Tanken är att hålla ett tjugofyra timmars eld upphör och, om man inte ligger i krig, hålla en tyst minut för sig själv och för andra.

Foto, Jonna Jinton

Min favoritbloggerska, Jonna Jinton, har sitt eget sätt att symbolisera Fredens Dag. Stenar som utför en balansakt!  Jonna vill att de ska vara en symbol för balans mellan människor och en symbol för freden! Visst är det en vacker tanke och en fin symbol?

BalanserandeStenar_02_728
Foto, Jonna Jinton
Här kan ni läsa mer om dagen! 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet