Laddar

21
okt

  • 21 oktober, 2014

Från Laholm till New York!

Foto, Jerry Ferguson, Flickr

New York är en stad där det inte finns något slut på upplevelserna oavsett vad du är intresserad av.

Kika på denna mycket prisvärda resa  där du får du möjlighet att utforska New York på egen hand eller följa med på några av de utflykter som erbjuds.

Har man inte varit i New York tidigare, ger en tur med Hop On & Hop Offi bussen en bra överblick. Dubbeldäckare hämtar upp dig och tar dig från en attraktion till nästa.
Du kommer att spara tid och får bästa möjliga utsikt över Manhattans gator och kvarter, dag och natt. Ett annat förslag är en båttur runt Manhattan eller till Frihetsgudinnan. New York City Explorer Pass, ger dig chansen att se alla ”måsten” i New York.

På 86:e våningen av Empire State Building har du en fantastisk utsikt över Manhattan om du åker upp en klar dag, då har du god sikt och möjlighet att se stora delar av Manhattan.

När du blivit mätt på upplevelser för dagen kan du sedan ägna dig åt julshopping i ett närapå oändligt antal butiker. God Jul!

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.