Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Fyra mjuka djur – Våra svenska rovdjur!

Svenska Rovdjursföreningen kommer att introducera fyra stycken mjukdjur på marknaden i Sverige som säljes till förmån för Svenska Rovdjursföreningen. 5% av försäljningen går oavkortat till föreningens arbete med att skydda de svenska rovdjuren i våra marker.

De kommer att säljas på de flesta djurparker och naturum i Sverige.

Främsta återförsäljare kommer att vara Järvzoo, Järvsö och Skansen, Stockholm. Men främst på rovdjursföreningens hemsida www.rovdjur.se där de kommer att säljas via föreningens webbshop. De kommer att finnas tillgängliga från Januari 2015.

Bakgrund_Varg728

Svenska Rovdjursföreningen arbetar för rovdjurens rätt att leva i livskraftiga stammar i naturen. De vill öka förståelsen för rovdjuren och göra det lättare för människor och rovdjur att existera sida vid sida.

Jarv728

Med dessa mjukdjur så vill vi framför allt nå ut till barnen och försöka informera dom om rovdjuren och de problem som finns och hur man kan finna lösningar..

lo728

Med varje djur följer en enkel och pedagogisk information om varje djurart i en hängetikett på 8 sidor, samt en broschyr om rovdjursföreningens arbete och hur de arbetar med att sprida information och stängsla upp med rovdjurssäkra stängsel för boskap tex.
Exempel på text i hängetiketten som medföljer mjukdjuren:

vinjett450

Svenska Rovdjursföreningen arbetar för rovdjurens rätt att leva i livskraftiga stammar i naturen. Vi vill öka förståelsen för rovdjuren och göra det lättare för människor och rovdjur att existera sida vid sida. Läs mer på deras hemsida;  www.rovdjur.se

alla02728

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet