Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Livets hjul rullar på!

Jag vet inte hur ni som är äldre upplever tiden men jag tycker den går fortare ju äldre man blir! Det måste ju vara någon slags illusion för tiden är ju den samma alltid. Själv brukar jag fråga var bromsen sitter?

Kanske är det för att när man blir äldre har man ju upplevt fler vårar, fler somrar höst och vintrar? Att livet snurrar på obekymrade om hur vi upplever tiden vi lever tycker jag den här bilden nedan ger en bra vägledning över.. ”The Wheels of Life” – Var är du själv någonstans i cykeln? Själv befinner jag mig nog ungefär i husbilen just nu. Men det kan snabbt förändras till att man åker fram i en rullstol, man vet aldrig.

LivetsHjul640

En annan sak med det här att bli äldre är ju att man blir så glömsk. Den här historien om lite damer är ganska sann faktiskt. Kunde ju säkert lika gärna vara ett gäng äldre män!

En grupp vänninor i 40 års åldern diskuterade var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där hade servitörerna strama byxor och fina rumpor.

10 år senare, vid 50 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där var maten god.

10 år senare, vid 60 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för där kunde de äta i lugn och ro och restaurangen hade en härlig utsikt över havet.

10 år senare, vid 70 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang för restaurangen var rullstolsanpassad och det fanns hiss.

10 år senare, vid 80 års ålder, diskuterade de igen var de skulle mötas till lunch. Till slut blev det bestämt att de skulle mötas på Ocean View Restaurang, för där hade de aldrig varit förut!

Det var allt för den här gången. Tänk på att försöka göra livet lite gladare för dig själv och för andra! Vi åker ju trots allt runt i oändligheten på samma blå klot!

//Carl Stridsberg, LoveLaholm

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet