Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Sju sätt att bli lyckligare!

Lycka är ett ord som spänner över mycket. Finns ju så många sätt man blir lycklig på. Men det behöver ju inte vara för att man har en massa pengar. Tidningen “Kurera” tar upp sju saker man kan göra i sin jakt på lycka. 

Massage är en upplevelse som gör många lyckliga!

Det jag fastnade mest för var ju den punkten om att det är bättre att spendera pengar på upplevelser, inte saker! Men det är ju kanske självklart eftersom jag bland annat driver hemsidan, hittaupplevelse.se med blogg!

CITAT
“Alla vet att pengar inte kan köpa lycka men om du väljer att spendera pengar i jakten på inre tillfredsställelse, gör det då på en upplevelse och inte på en dyr leksak. En studie i Psychological Science fann att de som tenderade att spendera sina pengar på upplevelser snarare än saker fick det bättre i det långa loppet. Anledningen är att vi blir lyckligare av den förväntansfulla känslan som kommer av att vänta på en upplevelse (som en resa) än på känslan av att vänta på att snart få äga ett föremål (som till exempel skor). SLUT CITAT

Läs mer här om hur du blir lycklig! 

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet