Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Rovdjursland Fotoresor

Som några kanske vet har jag drivit min Hittaupplevelse.se i 8 år nu och har fått glädjen att presentera och förmedla ett urval av fantastiska upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag , turistorganisationer och kommuner.

Foto; Magnus Fredriksson, Rovdjursland

Hej alla fotovänner i Laholm!
Just nu idag har jag lagt upp några helt fantastiska fotoresor som jag tror skulle falla många härinne i smaken. Det är i samarbete med ”Rovdjursland” som anordnar dessa resor.

Bild5_728
Man bor i en vildmarkslodge, helt underbart!

Nu har jag inte frågat Magnus, på företaget om vi kan få någon rabatt men ska göra det. Kan dock inte lova något eftersom de redan har priser som ligger under sina konkurrenters! Jag lägger upp den här upplevelsen på alla mina webbplatser. Det här är något jag själv gärna skulle hängt på med om jag inte varit sjuk. Men ni som kan, kolla in detta! Fler bilder på sidan.
http://hittaupplevelse.se/2014/11/rovdjursland-fotoresor/

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet