Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Snart 15 års jubileum!

15 år som soloföretagare. Då hette mitt företag, BlueWeb. Bytte senare till ”Hittaupplevelse Halland”.. ”Skrubben” är utbytt till ett större rum i hemmet. Men jag jobbar fortfarande 12 timmar om dagen och är lika fattig!

En del företagare lyckas så bra så de kan tälja guld med kniven. Det enda jag täljer är stickor till vedeldningen. För precis som då eldar vi fortfarande uteslutande med ved för värme och varmvatten. ”Hemligheten med att driva företag är inte hur mycket man tjänar utan hur lite utgifter man har för att man ska överleva.”

Jag valde namnet, ”Blue Web” för jag kände mig lite ensam, där i min skrubb. ”Blue” .. Allt eftersom jag ändrade min verksamhet, ändrade jag också bolagsnamnet. Egentligen ville jag ha namnet, Hittaupplevelse Sverige, men man får inte ha ordet, Sverige med i sitt bolagsnamn. Inte då, idag vet jag inte..

Ja, just, jag ändrade också mitt namn till Carl, för att hedra min kära morfar som betydde väldigt mycket för mig när jag var liten kart! Henry är mitt mellannamn ifall någon undrar…

Åren har gått otroligt fort. Det är som de säger. Tiden går fort när man har roligt! Ibland har jag letat efter någon slags tidsbroms men inte hittat någon. Kanske är det pensionen som fungerar som broms? När man ska sitta i gungstolen, läsa dagens tidningar och kolla på nyheterna på TV? Fast många jobbar ju på även som pensionärer. Pensionen är så låg så man får leva på potäter och sill sex dagar i veckan för att klara sig har jag hört..

I alla fall kämpar jag på med mina webbplatser. Framförallt med LoveLaholm.se. Min mest älskade hemsida! Tjänsterna inom skog & trädgård har jag lagt på is då jag skadade mig vid en olycka med en skylift som jag föll i backen med. Olyckan har lärt mig en sak. Inget är viktigare än att man får vara hel och frisk. Slippa ha ont av värk och ta sig lidande igenom varje dag.

Ha det gott, alla Laholmare!

PS Det finns ett större bildformat av bilden på vår Facebooksida här; DS https://www.facebook.com/lovelaholm

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet