Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Ge bort en upplevelse i Julklapp!

Vår sajt, Hittaupplevelse.se var från början en E-butik som vi sålde presentkort till upplevelser via. Vi drömde om att bli ett nytt Liveit… Men ibland går drömmar i kras. När min son fick jobb som IT-konsult som grafiker/interaktionsdesigner i Göteborg, och inte hann med vår lilla butik, insåg jag snart att jag tagit mig vatten överhuvudet. Då hade jag redan köpt hundratals vackra boxar och skapat värdekuponger.

Seljanlandsfoss, Island, Foto; Rafn Sigurbjörnsson 

Jag funderade på hur jag skulle göra med Hittaupplevelse.se i fortsättningen. Driva den på annat sätt eller lägga ner den. Det hade ju varit väldigt mycket arbete med den så efter någon veckas betänketid beslöt jag mig för att driva den som en “Inspirationssajt” om resor, upplevelser & äventyr. Fick ju byta plattform från en e-handelslösning till WordPress som den idag är byggd med. Sedan jag la ner butiken och drömmen har jag fått förmedla en himla massa underbara, spännande och äventyrliga upplevelser, världen runt. Här finns något för alla vågar jag lova. Nu kan ni inte köpa presentkort via Hittaupplevelse men många av våra “partners” säljer själva presentkort. Gör de inte det kan ni säkert boka en upplevelse av dem och ge bort som en julklapp ändå eller själva boka en till er!
“Livet är fyllt av upplevelser som väntar på dig”

Hittaupplevelse.se har en systersajt med “Inspirationsupplevelser” endast i Sveriges avlånga land, den heter, http://listitsweden.se – Båda finns på Twitter.
https://twitter.com/hittaupplevelse och
https://twitter.com/listitsweden – Följ oss gärna!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet