Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Jackie Evancho – Musikaliskt underbarn

Den senaste tiden har jag fått en ny favorit på den musikaliska himlen. Det är underbarnet, Jackie Evancho. Som både ser ut som en och sjunger som en ängel! Hon har en sällsamt vacker röst. Missa inte att lära känna henne och uppleva hennes sång. I den här sången får hon hjälp av en unikt sammansatt och pampig orkester!

Det här vackra barnet har en unik röst. Ser ut som en ängel och sjunger som en sådan också. Vill gärna dela en av hennes underbara sånger med er. Här är hon i Kina, accompanjerad av en stor orkester på ett unikt sätt. Jackie Evancho är idag fjorton år och du finner henne förstås på Youtube liksom på Spotify där man även kan lyssna på hennes Julsånger!

Här mer om henne via Wikipedia
Jacqueline ”Jackie” Marie Evancho, född 9 april 2000 i Pittsburgh, Pennsylvania, är en amerikansk sopran som slog igenom i den femte säsongen av America’s Got Talent, där hon kom på andra plats. Hennes album O Holy Night gick direkt in på andraplatsen på Billboardlistan och har sålt platina. Albumet Dream With Me utgavs den 14 juni 2011.

Här hennes hemsida; http://www.jackieevancho.com/awakening

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet