Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Julklapp – Hotellupplevelse någonstans i Sverige?

Laholm har många fina hotell att erbjuda sina turister och besökare. Som Laholms Stadshotell med retrostil, beläget på det lilla mysiga hästtorget i centrum. Strandhotellet, som ligger hundra meter från Sveriges längsta sandstrand, 12 km lång.

På vår ListitSweden.se hittar man en hel del fina hotellkedjor. Countryside Hotels är en av dem. Det är en sammanslutning av ett 40-tal utvalda, oberoende och privatägda hotell mellan Hälsingland i norr till Skåne i Söder. Hotellen ligger i natursköna omgivningar på Sveriges vackraste platser, med restauranger i toppklass där lokala traditioner möter modern matlagningskonst. Sammanslutningen riktar sig till en köpstark målgrupp inom privatresesegmentet som är intresserade av resor, mat och dryck samt nya upplevelser. Ett av hotellen som medverkar på ListitSweden.se är Yxtaholms Slott som drivs av min vän, Wonna de Jong, med hjälp av sin son och sonhustru. Ett av Sveriges vackraste hotell placerat på en mycket vacker plats.
http://listitsweden.se/presentation/yxtaholms-slott/

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet