Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Stöd föreningen Animal shelter of Karditsa

Cleo; ”På kvällen träffade jag alla i föreningen och de var helt underbara människor som verkligen gick in helhjärtat för det de gjorde för djuren. Då bestämde jag att jag skulle göra allt i min makt för att hjälpa dessa eldsjälar i deras arbete för djuren.”

Cleo Jacobsson och är från staden Karditsa i Grekland. Bor nu i YSby. Hon hjälper djur och gatuhundar i Grekland och behöver nu vår hjälp att samla in pengar åt föreningen, Animal shelter of Karditsa.

Cleo_Valp550

Hon utför även på beställning för företag olika jularrangemang såsom julgrupper med ostar, vin, kransar med mera.

Cleo_julgrupp

Här är Cleo´s Facebookgrupp där ni kan läsa er om henne, hundarna och insamlingen 

Här är föreningens hemsida

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet