Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Var med och stöd Strandhotellet!

LoveLaholm.se stöder Erika Svensson, Andreas Toresson och Marcus för deras kamp om att få fortsätta driva Strandhotellet!

Strandhotellet, Mellbystrand, Foto; Carl  Stridsberg, lovelaholm.se

Senaste;
Har idag hört att det står i HP idag att kommunen inte kommer att ge bygglov för ombygge till bostäder på Strandhotellet eller närliggande byggnader som tillhör ägaren.. Superbra kommunen. Då bör väl den befintliga verksamheten få fortsätta med de entreprenörer som jobbat så hårt för att vi alla ska få tillgång till en mysig restaurang vid havet? 🙂

Inte för att jag inte tycker att asylboende ska få någonstans att bo men att lägga dem på en mycket populär turistort, tillika hotell och nöjesplats är ju som att tigga om att det ska bli problem! Självklart är Thomas bara ute efter att tjäna stora pengar på affären. Det betalar sig väl bra att ha asylboende inlogerade. Jag hoppas verkligen ni får behålla ert vackra hotell! Det behövs för turister såväl som för Laholmsbor. Här måste man tänka om. Självklart bör det finnas andra ställen att inhysa dessa stackars människor. Men att inhysa dem där folk redan från början kommer att ogilla dem är ju att göra dem en stor ogärning. Ogilla dem på grund av att Mellbystrands kära Strandhotell försvinner och tre personer som byggt upp en verksamhet i svett och tårar bara kastas ut. Vilken företagare skulle inte bli förtvivlad av att helt sonika bli utslängd från sina lokaler för att där ska byggas bostäder istället?

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet