Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Laholm vs Båstad

Det har hettat till lite på sista tiden mellan Laholms och Båstads politiker. Anledningen är om jag förstått det rätt en skitsak. Men inte vilken skitsak som helst utan alla Laholmsborna och Båstadsbornas skit och det är minsann inget att leka med.

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se

Upprinnelsen tycks vara att Laholm så att säga sätter sätter Båstad på ”pottan” genom att dra sig ur den gemensamma mångmiljonsatsningen på Ängstorps reningsverk och lägga ner anläggningen i Hedhuset.

Det verkar vara så att Båstad hoppat av ett vattenprojekt i Skottorp som de båda kommunerna skulle samarbeta med men det verkar som Laholm står sig gott utan Hedhuset. Däremot måste Båstad som tvingas bygga nytt för minst hundra miljoner. Så det blir kanske för Båstadsborna att bygga sig ett riktigt hederligt gammalt uthus istället för att uträtta sina behov!

Själv tycker jag det är bra att våra politiker i kommunen säger ifrån och gör vad de kan för att spara varje skattekrona åt oss Laholmsbor. Båstad får väl klara sig själva och skita sig själva, förlåt, sköta sig själva menar jag..

För er som missat detta skitkrig. Här en länk till LT!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet