Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Samarbete är nyckeln till framgång!

Till företag, föreningar och Laholms Kommun: Tillsammans kan vi påverka Laholms framtid!

Nu har vår hemsida, LoveLaholm.se, funnits i mer än ett halvår och att jag tror mer på konceptet idag än från starten vore att fara med osanning. LoveLaholm.se har nått ut med positiv information om Laholm till hundratals personer, varje dag. Som mest hade vi 7300 besökare i december 2014! Att slå sig till ro och vara nöjd är jag verkligen inte, det är nu LoveLaholm.se måste satsa vidare och nå ut till ännu fler. Grunden är lagd, nu plussar vi på med mer affärsnytta!

Vi är en resurs!
LoveLaholm är fortfarande en outnyttjad resurs för företag och föreningar. Med en positiv inställning, nyfikenhet och vilja till att göra bra affärer finns det massor av möjliga smarta marknadsföringsalternativ. Tillsammans kan vi titta på hur just din verksamhet kan utnyttja resursen LoveLaholm.se bäst. Det behöver inte vara krångligt eller kostsamt. Laholms Sparbank, har just i dagarna valt att annonsera på vår lokala sajt vilket glädjer oss mycket. De har valt både en bannerannons och en standardannons som varar hela året ut. Ett annat välkänt och populärt företag som annonserar med en standardannons på vår hemsida är, Danfors Fastighetsförmedling, som till din tjänst erbjuder fem personer med både lokal förankring och lång erfarenhet som förmedlar stugor, villor, jordbruksfastigheter, lägenheter och kommersiella fastigheter.

Eget annonstorg
För att ge Laholmsborna och företagen ännu mer möjlighet att marknadsföra sig och annonsera ut både prylar, kläder, bilar, boende och mycket mer kikar vi just nu på att skapa ett alldeles eget annonstorg där det kommer att bli helt gratis att annonsera. Laholms eget lilla ”MiniBlocket”!

Mer samarbete önskas!
Redan idag marknadsför LoveLaholm evenemang, aktiviteter, sevärdheter, boende, butiker, besöksmål och kommunen i övrigt. Besökarantalet fortsätter öka ( i snitt 5000+/månad) och allmänheten visar sin uppskattning på olika sätt. LoveLaholm är således ett koncept som redan lyfter fram stora delar av orten på nätet. Genom olika samarbeten sprids positiv Laholmsformation och när sökningar kring Laholm görs på internet finns LoveLaholm också med i dem. Samarbeten kan se ut på många olika sätt, grunden är att alla skall vinna på det. Vinner företag, besökare och LoveLaholm, då vinner hela Laholm!

Nå målgruppen
De som tar del av information från LoveLaholm har direkt eller indirekt koppling till vår fina stad. Det är inte slumpen som avgör vilka som ser informationen på vår Facebooksida, eller som besöker hemsidan. De är intresserade och många av dem engagerade på ett eller annat sätt i Laholm. De gillar helt enkelt vår mysiga lilla stad!

Vill du veta mer?
Jag träffar dig gärna och berättar mer. Via telefon eller på ditt kontor. Träffen är förutsättningslös, dvs. helt utan krav på köp eller framtida medverkan.? Ring gärna mig på: 0703622096

Bästa hälsningar
Carl Stridsberg

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet