Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Strandhotellet drivs vidare som förut!

Andreas, Marcus & Erika som driver Strandhotellet i Mellbystrand har fått glada besked! STRANDHOTELLET LEVER VIDARE! 

Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se, Text; Erika SVensson

Så här skriver Erika inne på deras Facebooksida;

CITAT
“Först och främst vill vi på Strandhotellet tacka alla de tusentals människor som vi varit i kontakt med den senaste tiden för all support och engagemang som möjliggjort en lösning för fortsatt verksamhet. I ärlighetens namn så var vi nära på att ge upp hoppet när det var som mest skriverier och motgångar, men vi tog snabbt ett gemensamt beslut att stå för det vi brinner för. Det som nu har skett är fantastiskt, vi, tillsammans med bostadsrättsföreningen runt Strandhotellet kan se ljust på framtiden, vi kan nu börja bygga ett hållbart koncept för alla boende och tillresta till Mellbystrand, med hotell, aktiviteter, konferenser, fester och restaurang. Tillsammans kommer vi att skapa en anläggning som kommer generera mycket glädje för orten, kommunen och alla som tittar in till oss under åren som kommer. Idéerna och möjligheterna är stora. Till och med ännu större än de varit tidigare, Strandhotellet är inte klart och inom kort hoppas vi kunna presentera flera stora nyheter för er som är intresserade.

Alla som vi pratat med senaste tiden har ställt oss frågan vad som kan göras för att hjälpa till. Svaret är som tur var väldigt enkelt, kom och besök oss även i fortsättningen, använd oss som den tillgång vi vill vara. Anledningen till att vi driver denna verksamheten är till stor del att vi vill att byggnaden ska leva, att människor ska mötas och att Mellbystrand ska ha en självklar plats att trivas på. Vi träffar inte alltid rätt för alla, men tro oss när vi säger att vi verkligen försöker, utvecklar, engagerar oss och kämpar för att vi gemensamt bygger en långsiktig centrumpunkt i Mellbystrand. Vi är stolta över den verksamhet vi driver, och vi hoppas ni som besökt oss känner likadant och sprider det vidare till alla ni känner. Vi lämnar nu 2014 bakom oss och ser fram emot många glada år framöver

Väl mött hemma hos oss
Andreas, Marcus & Erika

SLUT CITAT

Jätteroligt besked för dem, för alla boende i Mellbystrand, för oss i Laholm och alla turister.

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet