Laddar

18
feb

  • 18 februari, 2015

Föreningen Norden

Flaggor – Fotograf; Søren Sigfusson/norden.org

Föreningen Norden är ideell organisation som funnits sedan 1919. I dag finns det 150 lokalavdelningar i hela landet med närmare 13 000 medlemmar. Lokalavdelningen i Laholm har de senaste åren haft svårt att rekrytera nya medlemmar. Föreningen grundades redan 1919, och är en politiskt och religiöst obunden organisation, öppen för alla som vill engagera sig och jobba med nordiska frågor och nordiskt samarbete. Föreningen är ett förbund av enskilda personer samt organisationer, institutioner och företag som vill arbeta med föreningens syfte.

Bat_Gronland728
Båt, Grönland. Fotograf; Silje Bergum Kinsten/norden.org

Läs mer på http://norden.se/

Hallå Norden är Nordiska ministerrådets informationstjänst och har kontor i de nordiska länderna samt på Färöarna och på Åland.

hast728
Fotograf; Karin Beate Nøsterud/norden.org

Vår uppgift är att förenkla privatpersoners möjligheter att fritt röra sig i Norden. Det gör vi genom att informera om gällande nordiska regelverk vid flytt, pendling och annat.  http://www.norden.org/halla

Du som vill veta mer om Laholms förening, läs mer här! http://laholm.norden.se/

Carl Stridsberg

Pysslar med digital innehållsproduktion via mina webbplatser; https://listitsweden.se, https://hittaupplevelse.se och https://lovelaholm.se med kompletterande bloggar och sociala medier.