Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Fotokurser med Maria Berg

Ett av mina stora intressen är fotografering. En hobby som jag först på äldre dagar har mycket glädje av. Många av mina bilder kan jag även använda i min verksamhet vilket ju inte är helt fel. Men som amatör har man mycket kvar att lära och jag vill gärna kunna fånga och skapa ännu bättre bilder så därför kikar jag ofta på olika fotokurser. 

Bilden, Maria Berg

En duktig fotograf som häller både kurser och föreläsningar är Maria Berg från Halmstad. Hon har lovat att hon kan komma till Laholm och hålla kurser i fotograferingens ädla konst. Så nu undrar jag om det finns fler Laholmare som liksom jag vill förkovra sig i detta så kära ämne? Maria ger kurser i grupp och då kostar det 1150 kr per person för en Endagskurs kl 9-15(16).  Jag hade tänkt att vi kanske kunde utgå från Laholms Stadspark och ta oss in till Gamleby. Kanske fika på Cecilia eller luncha på Gröna Hästen. Datum är inte fastställt ännu. Allt beror på hur många som vill vara med. Maria själv har ett datum hon kan nu och det är den 28 mars. Själv ser jag gärna att den ligger lite längre fram till våren när blommorna blommar. Alla som skulle vilja deltaga i en av Marias Fotokurser, här i Laholm, kan väl kontakta henne eller mig och lämna en intresseanmälan via mail.

Maria har ju även kurser i Halmstad där hon har en lokal i Getinge..

Maria_Berg_SkyltGron728

Marias egen sajt är; https://alltkangronska.wordpress.com/

 

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet